Dag ett

Går igång på nystarter och tänker absolut ta tillvara på den extrasjuts som kommer med ett nytt år. Vad jag önskar av 2017.

1, Jag önskar att jag kommer ta hand om mig själv och ser till att göra allt det som jag vet att jag mår bra av. Skrev en lista med lite sånt i förra inlägget.

2. Jag önskar att jag fortsätter jobba med min självkänsla och kommer längre med den. Två saker som hittills fungerat är 1.) För varje negativ tanke; tänk en positiv. 2.) Att sätta mig själv i fokus. Vad vill jag? Hur vill jag vara? Var så! Vad vill jag göra? Gör det. Istället för att fokusera på vad andra tycker och vill.

3. Jag önskar att jag vågar mer det här året. Förra året gjorde jag några av de modigaste sakerna hittills i mitt liv. Jag hoppas att det fortsätter och tar mig framåt.

4. Jag önskar att jag gör rätt prioriteringar det här året. Spara in pengar på att laga matlådor istället för dyra luncher och att inte göra inpulsköp men gör kloka val och spendera pengar på sånt jag mår bra av. Unna mig massage osv,

harligareliv.blogg.se

livsstilsblogg med inspiration till ett härligare liv

RSS 2.0